Visit of Dr. Edita Rollová from the University of West Bohemia in Pilsen, Czech Republic

Professor Steffen welcomed Dr. Edita Rollová in October as research visitor at PACE. Edita Rollová  is post-doc at the Department of Mathematics of the  University of West Bohemia in Pilsen, Czech Republic and she works on Graph Theory. Dr. Rollova also took part in the 35th Colloquium on Combinatorics (KolKom 2016)  from 4th to 5th November 2016, this year organised by the Department of Mathematics of Paderborn  University.