Visit of Davide Mattiolo from the Università di Modena e Reggio Emilia in Modena, Italy

Professor Steffen welcomed Davide Mattiolo in September  as research visitor at PACE for a four-month research stay in his working group. Davide Mattiolo  is doctoral candidate at the Department of Mathematics of the  Università di Modena e Reggio Emilia in Modena, Italy and he works on Graph Theory. Mr. Mattiolo also took part in the 38th Colloquium on Combinatorics (KolKom 2018)  from 8th to 9th November 2019, organised by PACE and the Department of Mathematics of Paderborn  University.